ANTALYA / ELMALI - Zümrütova Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğretmenlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Türkçe öğretmenimiz Ramazan ÖZKÖK 5. sınıf öğrencileirimizle proje kapsamında yaptığı etkinliklerle hem öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini hem de projenin farkındalığını arttırmıştır. Başta Türkçe Öğretmenimiz Ramazan ÖZKÖK olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda birinci olan öğrencilerimize ödüller verildi. Projeye katkı sunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Berna KARAKAŞ öğrencilerimizde dilimizin önemi ve zenginliği konusunda yaptığı çalışmalarla farkındalık oluşturuyor. İnsanlar arasında yaygın olarak kullanılan yabancı kelimler yerine Türkçe kelimeler kullanılması için yaptığı pano bu konuda önemli bir farkındalık yaratmıştır. Öğretmenimizin bu proje için yaptığı güzel ve anlamlı çalışması için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Kız Voleybol Yıldız Takımı ikinci maçını kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı. Ömerpaşa Ortaokulu voleybol takımı ile karşılaşan yıldızlarımız büyük bir heyecana sahne olan maçı 2-0 kazanmayı başardı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor sonraki maçlarda da başarılar dileriz.

Kas

Toplumun temeli olan eğitimin en büyük destekçisi öğretmenlerdir. Öğretmenler toplumun en değerli hazinesidir. Çocuklarımıza sadece bilgiyi değil onları hayatına anlam vermelerini sağlayan öğretmenlerimizin bu değerli gününü kutlamak önemli ve değerlidir. Bu özel günde sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmek için güzel bir fırsattır. Bu anlamda tüm öğretmenlerimizin 24 kASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'nü kutluyoruz.

Kas

2023-2024 eğitim-öğretim yılında gerçekleşecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) yolunda öğrencilerimiz hazırlanmaya devam ediyor. Okulumuzda gerçekleşen deneme sınavı ile öğrendiklerini sınama ve pekiştirme fırsatı elde ettiler. LGS yolunda emek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.